+31 (0)161 226 559 info@haagh-protection.com

Over Haagh-Protection BV

Haagh Protection is al meer dan 35 jaar dé specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving: VARIOGATE doorlaatinrichtingen, anti-slip, industriële afschermingen en tanktrappen.

VARIOGATE doorlaatinrichtingen

Met een gecertificeerde VARIOGATE doorlaatinrichting/kantelhek zijn opsteekopeningen op entresol/mezzanine etages voortaan optimaal beschermd. Een veiligheidskantelhek zorgt ervoor dat een opsteekpunt nooit meer onbedoeld ‘open’ staat en werken als een soort sluis die de goederen volledig omsluit.

Anti-slip elementen & anti-slip tape

Anti-slip aangebracht op de risicovolle plaatsen voorkomt het probleem van gladheid op trappen, ladders, doorgangen etc. Als exclusief distributeur van Vigil Antislip bieden we u het meest duurzame en kwalitatief hoogstaande anti-slip product op de markt verkrijgbaar.

Industriële afscherming

Flexibele oplossingen voor afscherming tegen tocht, vocht, stof, kou, hitte of geluid door middel van kunststof industriegordijnen en –lamellen. Compleet leverbaar inclusief vast of verschuifbaar ophangsysteem.

Tanktrap

De veilige oplossing wanneer werkzaamheden moeten worden verricht op een tankwagen, tankwagon of container en deze niet bereikbaar zijn via een vast platform. De robuuste, TÜV gecertificeerde (tankwagenladder of ook wel containertrap) trappen van Haagh Protection zijn verrijdbaar en in hoogte verstelbaar.

Stootbeveiliging

De flexibele waarschuwing- en beschermprofielen van Haagh Protection fungeren als persoonlijke kreukelzone voor mensen, machines en diverse andere inventaris. De beschermingsprofielen absorberen schokken en stoten.

Vloermarkering

Door middel van belijning en vloermarkering worden eenduidige, veilige locatieopstellingen gemaakt in logistieke ruimten. Deze aangebrachte coderingen in uw magazijn of bedrijfshal zorgen voor duidelijke en makkelijke werkinstructies voor uw medewerkers.

Vraag meer informatie aan

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.