+31 (0)161 226 559 info@haagh-protection.com

Tanktrap

Een (veiligheids)tanktrap van Haagh Protection is de enige, echt veilige oplossing indien er werkzaamheden worden verricht op een tankwagen, container of tankwagon.

Beveiliging tijdens werkzaamheden of laden en lossen:
De juiste veiligheidsmaatregelen besparen u veel geld. Haagh Protection BV heeft in haar assortiment louter producten ter beveiliging en verbetering van de werkplek. Met de veiligheidstanktrap of tankwagenladder bied Haagh Protection BV de mogelijkheid om de veiligheid te waarborgen bij het laden en lossen van goederen op tankwagens, wagons en/of containers.

Haagh Protection BV is al meer dan 35 jaar dé specialist in het veiliger maken van werkruimtes en werkplekken. In die tijd hebben wij gezien dat een goede en veilige werkplek de arbeidsvreugde verhoogt, ziekteverzuim door ongevallen verlaagt en dus de arbeidsproductiviteit verhoogt. Denk hierbij ook, naast het persoonlijke leed bij ongevallen, aan de hoge kosten die hierbij gepaard gaan.

Veiligheidstanktrap:

De Haagh Protection Veiligheidstanktrap is de veiligste oplossing indien er werkzaamheden worden verricht op een tankwagen, container of tankwagon wanneer deze niet bereikbaar is via een vast platform. De basis van een tanktrap is een aluminium, verrijdbaar chassis waarin een uitschuifbaar ladderdeel en kooiconstructie zijn geïntegreerd.

De werkhoogte van de veiligheidstankladder is instelbaar tussen de 2.770 mm en 4.100 mm. De robuuste tanktrap of tankwagenladder is makkelijk te verplaatsen en voldoet aan alle wettelijke eisen (DIN EN131-1 en DIN EN 131-2, DIN EN10204-2.1) en is TÜV gekeurd en gecertificeerd.

Het beklimmen van tankwagons en tankwagens is meestal onveilig:

De afmetingen van de klimvoorzieningen op deze voertuigen zijn meestal zéér krap, onhandig en eigenlijk nooit echt veilig.

Bij tankcontainers heeft men bovendien te maken met loodrechte trapjes die vaak nog doorkruist worden door de constructie van het geraamte, terwijl men bovenaan de trap geen houvast heeft om op de container te klimmen.

Een tanktrap biedt houvast:

Een veiligheidstanktrap van Haagh Protection is de enige veilige oplossing indien er werkzaamheden worden verricht op een tankwagen, container of tankwagon wanneer deze niet bereikbaar is via een vast platform!

Bekijk de specificaties

Vraag meer informatie aan

Wilt u een offerte aanvragen of meer informatie? Neem dan contact met ons op.